Suomen BC-miitti Jyväskylässä signpost

Aika: 10.-11.6. 2006
Paikka: Jyväskylä, Vastatuulen asuinyhteisön yhteistalo (Kekkolantie 11, 40520 Jkl)

Hinta: Paikan päällä pieni kolehti Vastatuulen asukastoiminnan hyväksi, 10 e per osallistuja.
Yöpyminen: Lattiamajoitus, omat patjat ja makuupussit mukaan!
Ruokailu: Yhteisruokailu, välipalat jne. tarjolla, jaetaan kustannukset paikan päällä.
Ohjelma: http://www.everholt.org/senja/bc/ohjelma.html

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta tulostaan voi ilmoittaa Semmingille.
Ikäraja: Ei ikärajaa ja lapsetkin ovat tervetulleita. Alaikäiset tulijat voivat antaa Semmingin yhteystiedot vanhemmilleen.
Yhteyshenkilö: Semming/senja.hirsjarvi@edu.stadia.fi/040-541 8683

TULO-OHJEET

Linkki karttaan

Karttaan on piirretty kävelyreitti Jyväskylän matkakeskuksesta Vastatuuleen ja merkitty seuraavat paikat:
1. Jyväskylän matkakeskus (juna- ja bussiasema)
2. Vastatuulen asuinyhteisö
3. Kuokkalan keskustan kaupat ja bussipysäkki

Tulo-ohjeet keskustasta: Rautatien yli pääsee kävellen sekä matkakeskuksen kohdalta, että Kilpisenkadun ja Hannikaisenkadun ylikulkutunnelia pitkin (autolla esim. Vaasankadun ja Hannikaisenkadun risteyksestä Rantaväylän ramppia pitkin). Silta näkyy selvästi ja heti sillan ylittämisen jälkeen edessä on kiertoliittymä, jonka keskellä on taideteos, iso kivi jossa on reikä. Kiertoliittymän kohdalla käännytään oikealle ylämäkeen, Survontielle, jota pitkin jatketaan alamäen loppuun asti, Kekkolantien risteykseen. Risteyksessä on jälleen kiertoliittymä ja maamerkkinä pieni kioski kerrostalon alakerrassa ja liittymästä käännytään vasemmalle, Kekkolantielle. Kekkolantietä jatketaan suoraan eteenpäin ja Vastatuulen puolikaaren muodossa olevat valkoiset rakennukset ovat tien vasemmalla puolella heti alikulkutunnelin ylittämisen jälkeen (Tuulenkylän kaksikerroksiset rakennukset ovat vastapäätä, tien oikealla puolella). Yhteistilat ovat keskimmäisen rakennuksen alakerrassa. Tulo-ohjeita kaipaavat voivat soittaa Senjalle: 040-541 8683.

VIIKONLOPUN OHJELMA

Viikonloppu sisältää rentoa yhdessäoloa, keskustelua, illanistuntaa, ohjelmanumeroita, työpajoja ja tietysti myös kirjapinojen siirtelyä. Osa virallisesta ohjelmasta järjestetään avoimet ovet -periaatteella, eli pihan asukkaat voivat tulla tutustumaan BC:n ideaan: ohjelmanumeroina voisi olla ainakin BC-esittely, tarinoita BC-tapahtumista (esim. Kirjan ja ruusun päivän tempaukset) ja muuta kirjoihin liittyvää ohjelmaa. Avointen ovien jälkeen voimme keskittyä omiin virallisiin ohjelmiimme ja puuhasteluun. http://www.everholt.org/senja/bc/ohjelma.html

VASTATUULI

Vastatuuli on yhteisöasumiskohde, jossa naapurit tuntevat toisensa ja toiminnassa pyritään yhteisöllisyyteen. BC-tapaaminen järjestetään yhteistilassa, joka on päivisin päiväkoti ja iltaisin/viikonloppuisin pihan asukkaiden käytössä. Vastatuuli sijaitsee Jyväskylässä, Kuokkalan/Tikan asuntomessualueella eli "järven toisella puolella". Keskustasta on matkaa noin 3 km, jonka voi taittaa joko sillan yli kävellen (n. 30 min järven ihastelua) tai bussilla (n. 10 min). Lähistöllä on kaksi ruokakauppaa ja kohtuullisen kävelyetäisyyden päästä löytyy myös uimaranta. Yhteistalossa on reilusti tilaa oleskelemiselle ja puuhailulle.

RUOKAILU, YÖPYMINEN JA SAUNA

Yöpyminen hoituu makuupussi-makuualusta -lattiamajoituksessa ja tilaa on paljon. Täysin varusteltu keittiö (ruuanlaittovälineet, astiat, jääkaappi, tiskikone jne.) on käytössämme koko viikonlopun ajan ja jos löytyy tarpeeksi keittotaitoisia, voimme hoitaa ruokapuolen yhteisruokailuna. Keittiöryhmään ovat ilmoittautuneet: Halvast, dotdot, Semming

ILMOITTAUTUNEET

NÄHDÄÄN JYVÄSKYLÄSSÄ 10.-11.6.!